Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 04:09

Хмелівський ліцей ЗЗСО ХСР

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53
Національна гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Статистика сайту
Головна » 2019 » Лютий » 13 » День Соборності України
13:36
День Соборності України

Втілюючи проект «Творці миру", учні Хмелівського НВК пройшли багато доріг, осмислюючи минуле, занурюючись в сьогодення, щоб збагнути, на якому грунті зростають герої? 

   У Гаях спілкувалися з родиною   Героя Другої світової війни   Северина М.М., а в Хмелові – з учасниками АТО Сергієм Химченком, Олегом Кривогузом, Іваном Яценком, Богданом Федьком. у Житному переглянули експозицію музею Героя  Прокопенка Г.М.,  в а в Роменській школі №4 – музею АТО. У Діброві захоплено споглядали діараму   битви     за звільнення  Дзеркалки  і  ще більш хвилююче  – сучасні експонати – свідки війни на сході України.

А їх там вистачає. Ми – зв’язкові між минулим і прийдешнім. Наша  місія:   зібрати і опрацювати інформацію про захисників Вітчизни минулого і героїв сучасності.     Нам  однаково важливі    миті спілкування з головою громадської організації «Серця кіборгів» Анатолієм Свиридом  і з учасниками другої світової війни.  АТО. У Діброві захоплено споглядали діараму   битви     за звільнення  Дзеркалки  і  ще більш хвилююче  – сучасні експонати – свідки війни на сході України. А їх там вистачає.

В рамках Дня Соборності України учні ОНЗ "Хмелівський НВК" побували у райнонній біблотеці імені Йосипа Дудки, спілкувалися з головою ради ветеранів Роменщини Карпенко Н. Й., відвідали музей героїв АТО у Роменчській школі № 4, спілкувалися з головою громадсьькоїх організації "Серця кіборгів" Анатолієм Свиридом., були учасниками міського мітингу, присвяченого Дню Соборності. 

Продовжився цикл заходів у сільській бібліотеці, де учні зустрілися з учасниками АТО  Іваном Яценком та Миколоою Герасименком.

Переглядів: 284 | Додав: SCHVP | Теги: Анатолій Свирид, День Соборності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода у Хмелові

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Форма входу
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz